Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel – Michaela NAVRÁTILOVÁ
Michaela NAVRÁTILOVÁ
Bakalářská práce
Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel
Technology and Materials for the Manufacture of Candies and Caramels.
Anotace:
V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty.Abstract:
In my thesis I look into the history, features, production and ingredients to manufacture candies and caramel. It also describes the history of SFINX factory which is the major candy factory in central Europe within the international Nestle Group Ltd. In the end of my thesis I would like to mention any imperfections which occur during cooking candy and caramel substance.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NAVRÁTILOVÁ, Michaela. Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Monitoring a síťová automatizace v bezdrátové síti.
Daniel Škrob -
Hodnocení výkonnosti podniku pomocí nástrojů finanční analýzy
David Škrob -
Využití a integrace zařízení Smart Home
Daniel Škrob -
Tvorba datasetu a učení modelu neuronových sítí pro klasifikaci infarktu myokardu
Ondřej Škrob -
Rezistentní škrob
Jana Bartoníková -
Škrob ve výživě člověka
Anastázie Paclová -
Rezistentní škrob v českém pečivu
Karolína Konopásková -
Reakce vybraných odrůd brambor pro zpracování na škrob na listovou aplikaci hnojiv
Šárka ŠANDEROVÁ