Sylvie Jurečková

Bachelor's thesis

Studium vlastností sacharolytické bakterie Verrucomicrobium sp. GD

The Study of Saccharolytic Bacterium Verrucomicrobium sp. GD
Anotácia:
V bakalářské práci byla studována gellan degradující bakterie Verrucomicrobium sp. GD, charakteristická tvorbou prosték. Experimentálně bylo zjištěno, že tvorba těchto útvarů je pozorovatelná při kultivaci kultury v tekutém minerálním médiu s gellanem. Dále se práce zabývala možností rozkladu flatulentních sacharidů luštěnin kulturou GD. Nejobsáhlejší část byla věnována testování schopnosti kultury …viac
Abstract:
In this thesis were studied gellan-degrading bacteria Verrucomicrobium sp. GD which is characterized by the formation of prosthecae. It was experimentally found that the formation of prosthecae is the microscopically visible during the cultivation of culture in liquid mineral medium with gellan. Furthermore, strain GD was tested for its flatulent leguminous carbohydrates degrading ability. The main …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Zverejniť od: 2. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Jurečková, Sylvie. Studium vlastností sacharolytické bakterie Verrucomicrobium sp. GD. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Práce na příbuzné téma