Monitoring výskytu Bacillus cereus ve vzorcích rýže: vliv kuchyňské úpravy a podmínek skladování na jeho pomnožení – Lucie Sytařová
Lucie Sytařová
Bachelor's thesis
Monitoring výskytu Bacillus cereus ve vzorcích rýže: vliv kuchyňské úpravy a podmínek skladování na jeho pomnožení
Monitoring the occurrence of Bacillus cereus in rice samples: the effect of culinary preparation and storage conditions on its multiplication
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SYTAŘOVÁ, Lucie. \textit{Monitoring výskytu Bacillus cereus ve vzorcích rýže: vliv kuchyňské úpravy a podmínek skladování na jeho pomnožení}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/357xb7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Biochemistry and Biotechnology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.