Charakteristické markery nakuřovaných sladů a jejich změny během pivovarského procesu – Bc. Rudolf Jung
Bc. Rudolf Jung
Diplomová práce
Charakteristické markery nakuřovaných sladů a jejich změny během pivovarského procesu
Characteristic markers of smoked malts and their changes during the brewing process
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JUNG, Rudolf. \textit{Charakteristické markery nakuřovaných sladů a jejich změny během pivovarského procesu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/35l0v6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.