Bc. Zuzana STRATILOVÁ

Bakalářská práce

Stravovací zařízení v cestovním ruchu

Catering arrangement in tourism
Anotace:
Následující text pojednává o možnostech stravovaní v cestovním ruchu a o tom, jak se le-gislativa ohledně stravovacích služeb přizpůsobovala zákonům Evropské unie. Projdeme si hotelovou klasifikaci, která v mnohých ohledech určuje úroveň stravovacích služeb. Před-stavíme si gastronomii jako atraktivitu cestovního ruchu a různé úspěšné koncepce z České republiky i ze světa. Jelikož stravování neodmyslitelně …více
Abstract:
The following text is about types of catering in tourism and about legislature of catering which was changed in accordance with laws of EU. We wil show classification of hotel which forms standart of catering in hotel. And in the text is described caterintg like one of atraction in tourism and other succesful conception in Czech republic and other countries. It is interested about catering on a road …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2008
Zveřejnit od: 10. 6. 2008
Identifikátor: 7930

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

STRATILOVÁ, Zuzana. Stravovací zařízení v cestovním ruchu. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 10. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 10. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma