Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU – Ing. Barbora ŠEBKOVÁ
Ing. Barbora ŠEBKOVÁ
Master's thesis
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
The system for food safety in the Czech Republic and EU
Abstract:
Diplomová práce se zabývá systémem zajišťujícím bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin v Evropské Unii a České republice. V práci je popsáno fungování systému, zapojené organizace a instituce a způsoby jejich kooperace. Cílem výzkumné části práce bylo analyzovat data o zdravotně závadných potravinách z RASFF a SZPI za roky 2010-2020 a identifikovat, které typy potravin jsou rizikové z pohledu …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the system ensuring the safety and health safety of food in the European Union and the Czech Republic. The work describes the functional system, the involved organizations and institutions and ways of their cooperation. The aim of the research part of the work was to analyze data on unhealthy foods from RASFF and CAFIA for the years 2010-2020 and to identify which types …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 6. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. RNDr. Ondřej Holý, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠEBKOVÁ, Barbora. \textit{Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU}. Online. Master's thesis. Olomouc: Palacký University Olomouc, Faculty of Medicine and Dentistry. 2021. Available from: https://theses.cz/id/37sxnw/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠEBKOVÁ, Barbora. Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU. Olomouc, 2021. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Lékařská fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of Medicine and DentistryMaster programme / field:
Public Health / Public Health
Theses on a related topic
-
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita -
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Lenka Kabátová -
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Eva Dočekalová -
Význam ICT při zajišťování bezpečnosti potravin
Anastasia Rayanova -
Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě
Veronika Kůlová -
Bezpečnost potravin
Petra Puhlovská -
Mikrobiologická rizika z potravin během těhotenství
Blanka Palánová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
MARKLOVÁ, E.
2/7/2021