Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU – Ing. Barbora ŠEBKOVÁ
Ing. Barbora ŠEBKOVÁ
Diplomová práce
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
The system for food safety in the Czech Republic and EU
Anotace:
Diplomová práce se zabývá systémem zajišťujícím bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin v Evropské Unii a České republice. V práci je popsáno fungování systému, zapojené organizace a instituce a způsoby jejich kooperace. Cílem výzkumné části práce bylo analyzovat data o zdravotně závadných potravinách z RASFF a SZPI za roky 2010-2020 a identifikovat, které typy potravin jsou rizikové z pohledu …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the system ensuring the safety and health safety of food in the European Union and the Czech Republic. The work describes the functional system, the involved organizations and institutions and ways of their cooperation. The aim of the research part of the work was to analyze data on unhealthy foods from RASFF and CAFIA for the years 2010-2020 and to identify which types …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. RNDr. Ondřej Holý, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠEBKOVÁ, Barbora. Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU. Olomouc, 2021. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Lékařská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Lékařská fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Veřejné zdravotnictví
Práce na příbuzné téma
-
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita -
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Lenka Kabátová -
Význam ICT při zajišťování bezpečnosti potravin
Anastasia Rayanova -
Bezpečnost potravin v evropské a české právní úpravě
Veronika Kůlová -
Bezpečnost potravin
Petra Puhlovská -
Systém zajištění bezpečnosti potravin v závislosti na analýze rizik
Vlasta Koukalová -
Mikrobiologická rizika z potravin během těhotenství
Blanka Palánová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
MARKLOVÁ, E.
2. 7. 2021