Pivní stezky a využitelnost piva v rozvoji cestovního ruchu České republiky – Petra Punčochářová
Petra Punčochářová
Bakalářská práce
Pivní stezky a využitelnost piva v rozvoji cestovního ruchu České republiky
Beer Tracks and Usage of Beer within Development of Tourist Industry in the Czech Republic
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je najít využití piva v rozvoji cestovního ruchu. Teoretická část nejprve přinese přehled základních pojmů cestovního ruchu. Poté je práce zaměřena na historii piva, na suroviny potřebných pro jeho výrobu, chmelnice v České republice a jejich množství vyprodukovaného chmele, typy a druhy piva. Jsou zmíněny české pivovary a minipivovary a charakterizován trh piva v České …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis is discover se of beer in development in tourist. Theoretical part consists of a summary of the terminology used in tourism. Afterwards is thesis focus to history of beer, raw materials need for its made, hip-fields in Czech republic, type and kind of beer. There are czech brewery and feature market of beer too. Practical part is surfy using beer in czech tourist. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2011
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/85446
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2011
- Vedoucí: Václav Lednický
- Oponent: Petra Lednická
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PUNČOCHÁŘOVÁ, Petra. \textit{Pivní stezky a využitelnost piva v rozvoji cestovního ruchu České republiky}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/38i8iv/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Consumption of Beer and White Wine in the Czech Republic
Abdalmageed Al wadhaf -
Analysis of the American Craft Beer Industry
Mark Robert Baron -
Pivovarnictví a jeho vliv na ekonomiku vybraného regionu
Zuzana Balušková -
Vývoj pivovarnictví a jeho vliv na ekonomiku vybraného regionu
Tomáš Šelepa -
Faktory ovlivňující úroveň odvětví pivovarnictví
Michaela Ženčuchová -
Dopady nařízení vlády v rámci „covid“ na cestovní ruch v Karlových Varech a využití marketingu k jeho znovuzrození
Klára Chorvatová -
Udržitelný cestovní ruch ve vybrané destinaci
Nicola Dutkovičová -
Technické a industriální dědictví Malopolského a Slezského vojvodství a jeho potenciál pro cestovní ruch
David Donát