Bc. Karolína Olšanová

Bakalářská práce

Personální problematika zaměstnanců restauračního provozu

Personal issues of restaurant staff
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je analýza současné situace personální problematiky v restauračním provozu se zaměřením na sociální podniky. Pozornost je soustředěna identifikaci přínosů a rizik spojených se zaměstnáváním sociálně vyloučených skupin obyvatelstva. Na základě, které jsou navrženy změny a doporučení v oblasti řízení lidských zdrojů a řízení marketingového plánu společností.
Abstract:
This bachelor thesis aims at analysis of the current situation of personnel problematics in restaurant operation, with focus on social enterprises. It pays attention to identifying benefits and risks associated with employing socially excluded groups. Based on that, changes and recommendations are proposed in the field of human resources management and marketing plan management.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/wa7in/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma