Bc. Karolína Olšanová

Bachelor's thesis

Personální problematika zaměstnanců restauračního provozu

Personal issues of restaurant staff
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je analýza současné situace personální problematiky v restauračním provozu se zaměřením na sociální podniky. Pozornost je soustředěna identifikaci přínosů a rizik spojených se zaměstnáváním sociálně vyloučených skupin obyvatelstva. Na základě, které jsou navrženy změny a doporučení v oblasti řízení lidských zdrojů a řízení marketingového plánu společností.
Abstract:
This bachelor thesis aims at analysis of the current situation of personnel problematics in restaurant operation, with focus on social enterprises. It pays attention to identifying benefits and risks associated with employing socially excluded groups. Based on that, changes and recommendations are proposed in the field of human resources management and marketing plan management.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2019
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)

Theses on a related topic