Personální problematika zaměstnanců restauračního provozu – Bc. Karolína Olšanová
Bc. Karolína Olšanová
Bachelor's thesis
Personální problematika zaměstnanců restauračního provozu
Personal issues of restaurant staff
Abstract:
Předmětem této bakalářské práce je analýza současné situace personální problematiky v restauračním provozu se zaměřením na sociální podniky. Pozornost je soustředěna identifikaci přínosů a rizik spojených se zaměstnáváním sociálně vyloučených skupin obyvatelstva. Na základě, které jsou navrženy změny a doporučení v oblasti řízení lidských zdrojů a řízení marketingového plánu společností.Abstract:
This bachelor thesis aims at analysis of the current situation of personnel problematics in restaurant operation, with focus on social enterprises. It pays attention to identifying benefits and risks associated with employing socially excluded groups. Based on that, changes and recommendations are proposed in the field of human resources management and marketing plan management.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/wa7in/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 9. 2019
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Zkušenosti zaměstnavatelů se zaměstnáváním osob po výkonu trestu
Vladimíra Osadníková -
Divadlo sociálne vylúčených skupín
Eva Šimková