Profesní připravenost studentů v oborech Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ). – Bc. Petra ŠTROBLOVÁ
Bc. Petra ŠTROBLOVÁ
Bachelor's thesis
Profesní připravenost studentů v oborech Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ).
Professional preparedness of students in the fields of nutrition assistant (SOŠZ) Qualified dietician (VOŠZ) and Dietitian (VŠ).
Abstract:
Cílem bakalářské práce Profesní připravenost studentů v oborech Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ) je poukázat na rozdíly ve vzdělávání v posledních ročnících (denního studia) oborů Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ), a to pomocí didaktického testu. Teoretická část práce je zaměřena na vzdělávání …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis: The professional preparedness of students in the fields of Nutrition Assistant (SOŠZ), Diplomed Nutrition Therapist (VOŠZ), Nutrition Therapist (VŠ) focuses on differences in education in the last years of study in the fields of Nutrition Assistant (SOŠZ), Diplomed nutritional therapist (VOŠZ), Nutritional therapist (University), using a didactic test. The theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Miluše Vítečková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠTROBLOVÁ, Petra. \textit{Profesní připravenost studentů v oborech Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ).}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2018. Available from: https://theses.cz/id/3a44pr/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠTROBLOVÁ, Petra. Profesní připravenost studentů v oborech Nutriční asistent (SOŠZ), Diplomovaný nutriční terapeut (VOŠZ), Nutriční terapeut (VŠ).. Č. Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in pedagogy / Teaching vocational subjects part-time BA course
Theses on a related topic
-
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová -
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Martin SEDLÁK -
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Martin STÝBLO -
Řešení problematiky obsahu výuky technologie přípravy pokrmů pro obor kuchař - číšník
Jana Pytelová -
Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů
Lenka Doležalová -
Technologie přípravy pokrmů ve škole pro tělesně postižené žáky
Kamila Kroupová -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole
Kateřina Jirsová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights