Hedonic Pricing of Chocolate Characteristics: Does Fairtrade Certification Have Any Effect? – B.Sc. Romoke Mariam Lawal, BSc
B.Sc. Romoke Mariam Lawal, BSc
Diplomová práce
Hedonic Pricing of Chocolate Characteristics: Does Fairtrade Certification Have Any Effect?
Abstract:
Due to the increase in awareness of ethical consumption in the Czech Republic, the consumption of Fairtrade products, especially Fairtrade cocoa, has also increased. There is, however, little research about the contribution and impact of Fairtrade certification on the price consumers pay for Fairtrade-certified products. The main objective of this study was to determine the effect of Fairtrade certification …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Jiří Hejkrlík, Ph.D.
- Oponent: Jiří Remr, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LAWAL, Romoke Mariam. \textit{Hedonic Pricing of Chocolate Characteristics: Does Fairtrade Certification Have Any Effect?}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/3a8lmd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
International Development and Agricultural Economics
Práce na příbuzné téma
-
Potential of the Czech tea market to contribute to sustainable tea production in producing developing countries
Tomáš Heller -
Consumers attitudes to sustainable food consumption
Le Huyen Trang Phan -
Broiler Welfare and the Consumer: Explaining the Citizen-consumer Gap in the Netherlands.
Emmi Suvaal -
The Impact of Country of Origin on Consumer Purchase Intentions
Sabina Rzayeva -
Assessing the relationship between land ownership, credit accessibility and cooperative memberships on cocoa yield: A case study of the Ahafo Ano South-West District, Ghana
Evans Twum Abrokwah -
Solutions to improve cocoa export competitiveness in Vietnam
THI MINH PHUONG TRAN -
Empirical Analysis of the Role of Extension Programmes on Adoption of Improved Cocoa Seedlings and Productivity in Ghana
Adwoa Benewaa Opoku -
The application of biochar for reduction of risk element availability for cocoa (Theobroma cacao) plants
Michael Frimpong
Název
Vložil
Vloženo
Práva