Pivovarnictví v ČR a ve světě - trendy a inovace – Ing. Hana Vágnerová
Ing. Hana Vágnerová
Diplomová práce
Pivovarnictví v ČR a ve světě - trendy a inovace
World and Czech Brewing - trends and inovations
Anotace:
Vágnerová Hana. Pivovarnictví v ČR a ve světě - trendy a inovace. Diplomová práce. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o. Praha 2013. 105 stran. Ve své práci se komplexně zabývám českým i světovým pivovarnictvím. Naleznete zde historii pivovarnictví i jeho současnou podobu. Dozvíte se zde, jak a kde se pivo vyrábí, podle jakých kritérií můžeme piva dělit, jaká piva jsou populární u nás a jaká …víceAbstract:
Vágnerová Hana. World and Czech Brewing - trends and inovations. Master´s Dissertation. The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd. Prague 2013. 105 pages. In my Master´s Dissertation, I comprehensively deal with Czech and World beer brewing. You can find here a history and also a present of World brewing. You can discover how and where a beer is made, how can we categorize beers, which …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8387/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Helena Buřičová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÁGNEROVÁ, Hana. \textit{Pivovarnictví v ČR a ve světě - trendy a inovace}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/3bfpf2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Statistická analýza faktorů ovlivňujících preference ve spotřebě piva
Kamil Výborný -
Fenomén pivo v naší společnosti
Tomáš Römer -
Pivo jako vývozní komodita
Veronika Lorencová -
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
Samuel Bartoš -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Pivo jako podnikatelský záměr
Michaela Vostrá -
Ocenění podniku společnosti Pivo Hostivar, a.s.
Jan Kalandra -
Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
Peter Mokrý