Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo – Bc. Barbora Šilerová
Bc. Barbora Šilerová
Master's thesis
Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
The Project of Increasing the Quality of Services Provided by the Restaurant Dobré Hnízdo
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo. Cílem práce je analyzovat úroveň stávajících služeb restauračního zařízení a následně navrhnout projekt, který eliminuje jeho zjištěné nedostatky. Diplomová práce je rozčleněna na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována literární rešerši vztahující se k marketingu služeb, gastronomii, restauračnímu …moreAbstract:
This diploma thesis deals with an issue of quality of services provided by the Dobré Hnízdo restaurant. The aim of the thesis is to analyse the quality of current services of the restaurant and to propose a project, which eliminates its shortcomings. The diploma thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part is devoted to a literary search related to the general definition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠILEROVÁ, Barbora. \textit{Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Management and Economics. 2020. Available from: https://theses.cz/id/3by0in/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Šilerová, Barbora. Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Management and EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Management and Marketing, Specialization: Design Management
Theses on a related topic
-
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Instagram jako marketingový nástroj v oblasti gastronomie
Dominika Dušková -
Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie
Lucie Hajdová -
Influencer Marketing in Gastronomy
Marek Havel -
Marketing a analýza spokojenosti zákazníků vybraného podniku
Valentýna Zamastilová -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Klára Prouzová