Mgr. Zhansaya Bolatova

Diplomová práce

Baking Quality of Composite Flours

Baking Quality of Composite Flours
Anotace:
Tato studie hodnotila kvalitu výrobků upečených z několika typů kompozitní mouky -- pšeničné mouky smíchané s moukou z konopí, merlíku a sóji. Procentuální podíl kompozitních mouk byl 5:95 a 10:90 (5-10% tvořila nahrazená mouka, 90 až 95% pšeničná mouka). Byly zkoumány nutriční, reologické a vybrané fyzikální vlastnosti kompozitní mouky a kvalita upečených produktů (chléb) s použitím běžných reologických …více
Abstract:
This study evaluated the quality of baking products from composite flours - wheat flours mixed with hemp, quinoa, and soybean flours. Composite flours percentage proportion was 5:95 and 10:90 (5-10% was replaced flour, 90 -- 95 % wheat flour). Nutritional, rheological or physical characteristics of the composite flour and baking quality were investigated using farinograph, extensograph, at the same …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 3cfaki 3cfaki/2
25. 4. 2015
Složky
Soubory
Mach, J.
28. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.