Porovnání metod měření antioxidační aktivity v procesu výroby bílého a červeného vína z Litoměřické vinařské oblasti ročníku 2005 – Marek Schilla
Marek Schilla
Bakalářská práce
Porovnání metod měření antioxidační aktivity v procesu výroby bílého a červeného vína z Litoměřické vinařské oblasti ročníku 2005
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 2008
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SCHILLA, Marek. \textit{Porovnání metod měření antioxidační aktivity v procesu výroby bílého a červeného vína z Litoměřické vinařské oblasti ročníku 2005}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/3eqfdl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Bakalářský studijní program:
Produkční a okrasné zahradnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.