Aplikace nových legislativních předpisů v označování potravin a výrobků z nich v České republice – Bc. Helena PROCHÁZKOVÁ
Bc. Helena PROCHÁZKOVÁ
Diplomová práce
Aplikace nových legislativních předpisů v označování potravin a výrobků z nich v České republice
Application of new legislation on the labeling of food products into the Czech Republic
Anotace:
Označování potravin poskytuje spotřebitelům jednoduché, srozumitelné a konzistentní informace o nakupovaných potravinách, které jim umožní činit moudrá rozhodnutí. Potravinářské obaly obsahují spojení mezi zemědělskými komoditami a jedlými formami potravin známé spotřebitelům. Značení se chová jako tichý prodavač přes výrazné značky, stejně jako usnadňuje identifikaci v systému čárových kódů. Cílem …víceAbstract:
Labels used on refreshments provide consumers simple, comprehensible and consistent information about packaged foods and enables them to make wiser choices. Food packages contain a link between agricultural commodities and consumable forms of food known to consumers. Labels act as a silent selling point through distinctive brands since it help the customers choose between products and keep a check …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROCHÁZKOVÁ, Helena. \textit{Aplikace nových legislativních předpisů v označování potravin a výrobků z nich v České republice}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/3f2xyu/.
Jak správně citovat práci
PROCHÁZKOVÁ, Helena. Aplikace nových legislativních předpisů v označování potravin a výrobků z nich v České republice. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti zpracování vybrané potravinářské komodity
Eva Kramářová -
Intenzita obchodu s potravinářskými komoditami mezi zeměmi Evropské unie
Dominika Funková -
Statistická analýza cenového vývoje vybraných potravinářských komodit ČR
Tetiana Spekh -
Analýza trhu se zemědělsko-potravinářskými komoditami v ČR
Michaela Švandová -
Optimalizace rozvozu potravinářských komodit
Tomáš Jenček -
Návrh predikčního modelu prodeje vybraných potravinářských komodit
Dagmar Řešetková -
Návrh predikčního modelu prodeje vybraných potravinářských komodit
Dagmar Řešetková -
Škůdci v importovaných a potravinářských komoditách
Vlastimil KOLÁŘ
Název
Vložil
Vloženo
Práva