Bc. Olesia Hlushchenko

Bakalářská práce

Customer Prefferences Towards Online Food Delivery Services

Customer Prefferences Towards Online Food Delivery Services
Anotace:
The bachelor thesis is devoted to the topic of “Customer Preferences Towards Online Food Delivery Services” where the author analysis how people perceive the Online Food Delivery Service and what aspects might impact its overall satisfaction. The author bases his research on the dimensional structure, where each dimension is presented by several questions. Thus, the main aim of the thesis is to evaluate …více
Abstract:
The bachelor thesis is devoted to the topic of “Customer Preferences Towards Online Food Delivery Services” where the author analysis how people perceive the Online Food Delivery Service and what aspects might impact its overall satisfaction. The author bases his research on the dimensional structure, where each dimension is presented by several questions. Thus, the main aim of the thesis is to evaluate …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/xm5x1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Kocourek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management