Lukáš Hrabálek

Bakalářská práce

Vytvoření uživatelského rozhraní pro platformu Mikrotik

Create of User Interface for Mikrotik Platform
Anotace:
Cílem bakalářské práce, skládající se z dílčích úkolů, bylo vytvoření uživatelského rozhraní pro přístup k profilu koncového uživatele a jeho otestování. První část je věnována analýze SNMP protokolu a SNMP na platformě Mikrotik. Druhá část popisuje monitorovací software. Třetí část popisuje vytvoření uživatelského rozhraní. Poslední čtvrtá část se zabývá testováním rozhraní v reálných podmínkách.
Abstract:
The objective of my bachelor thesis consisting from subtasks is creation of user interface for access of final user profile and its set up. The first part consists from SNMP protocol analyse and SNMP implementation in Mikrotik platform. The second part describes monitoring software. The third part describes creation of user interface. The forth part includes the testing of user interface in real conditions …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2012
  • Vedoucí: Libor Michalek
  • Oponent: Lukáš Vojáček

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava

VŠB - Technická univerzita Ostrava

Fakulta elektrotechniky a informatiky

Bakalářský studijní program / obor:
Informační a komunikační technologie / Informatika a výpočetní technika

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.