Karolína Kubecová

Bachelor's thesis

Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska

Nutritive and Economic Assessment of Traditional Dishes from Horacko and Valachia
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zmapovat a následně nutričně a ekonomicky vyhodnotit potraviny a pokrmy tradiční pro regiony Valašsko a Horácko. V teoretické části práce se pojednává o etnografické a geografické charakteristice daných regionů se zaměřením na vývoj zemědělské výroby. V praktické části jsou uvedeny výsledky nutričního a ekonomického hodnocení vybraných pokrmů, přičemž bylo zjištěno že, Valašské …more
Abstract:
The aim of this bachelor thesis was to chart and consequently to elaborate groceries and dishes by its nutritional and economical values for regions Valachia and Horacko. The theoretical part deals with ethnographical and geographical characteristic of these regions with a consideration of agricultural production. The practical part contains results from the nutritional and economical evaluation of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2016
Accessible from:: 19. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Helena Družbíková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kubecová, Karolína. Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 19.5.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 19. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy