Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska – Karolína Kubecová
Karolína Kubecová
Bachelor's thesis
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
Nutritive and Economic Assessment of Traditional Dishes from Horacko and Valachia
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zmapovat a následně nutričně a ekonomicky vyhodnotit potraviny a pokrmy tradiční pro regiony Valašsko a Horácko. V teoretické části práce se pojednává o etnografické a geografické charakteristice daných regionů se zaměřením na vývoj zemědělské výroby. V praktické části jsou uvedeny výsledky nutričního a ekonomického hodnocení vybraných pokrmů, přičemž bylo zjištěno že, Valašské …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to chart and consequently to elaborate groceries and dishes by its nutritional and economical values for regions Valachia and Horacko. The theoretical part deals with ethnographical and geographical characteristic of these regions with a consideration of agricultural production. The practical part contains results from the nutritional and economical evaluation of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2016
Accessible from:: 19. 5. 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUBECOVÁ, Karolína. \textit{Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/3fr195/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kubecová, Karolína. Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 19.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 19. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy