Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska – Karolína Kubecová
Karolína Kubecová
Bakalářská práce
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
Nutritive and Economic Assessment of Traditional Dishes from Horacko and Valachia
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo zmapovat a následně nutričně a ekonomicky vyhodnotit potraviny a pokrmy tradiční pro regiony Valašsko a Horácko. V teoretické části práce se pojednává o etnografické a geografické charakteristice daných regionů se zaměřením na vývoj zemědělské výroby. V praktické části jsou uvedeny výsledky nutričního a ekonomického hodnocení vybraných pokrmů, přičemž bylo zjištěno že, Valašské …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to chart and consequently to elaborate groceries and dishes by its nutritional and economical values for regions Valachia and Horacko. The theoretical part deals with ethnographical and geographical characteristic of these regions with a consideration of agricultural production. The practical part contains results from the nutritional and economical evaluation of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2016
Zveřejnit od: 19. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kubecová, Karolína. Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 19.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 19. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii