Charakterizace složení tuků a olejů pomocí infračervené spektrometrie, porovnání s dalšími metodami – Bc. Jana Vrzalová
Bc. Jana Vrzalová
Master's thesis
Charakterizace složení tuků a olejů pomocí infračervené spektrometrie, porovnání s dalšími metodami
Characterization of fats and oils composition by infrared spectrometry, comparison with other methods
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VRZALOVÁ, Jana. \textit{Charakterizace složení tuků a olejů pomocí infračervené spektrometrie, porovnání s dalšími metodami}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/3ful8l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.