Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu – Bc. Štěpánka Králová
Bc. Štěpánka Králová
Master's thesis
Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu
Comparison of different methods of fish meat preparation for genetic and proteomic analysis
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2024
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KRÁLOVÁ, Štěpánka. \textit{Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Available from: https://theses.cz/id/3hgf5v/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Forensic Analysis
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.