Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu – Bc. Štěpánka Králová
Bc. Štěpánka Králová
Master's thesis
Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu
Comparison of different methods of fish meat preparation for genetic and proteomic analysis
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRÁLOVÁ, Štěpánka. \textit{Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/3hgf5v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Forensic Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.