Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu – Bc. Štěpánka Králová
Bc. Štěpánka Králová
Diplomová práce
Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu
Comparison of different methods of fish meat preparation for genetic and proteomic analysis
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRÁLOVÁ, Štěpánka. \textit{Porovnání různých způsobů přípravy rybího masa pro genetickou a proteomickou analýzu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/3hgf5v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.