Stanovení a rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu – Bc. Iva Horníčková
Bc. Iva Horníčková
Diplomová práce
Stanovení a rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu
The determination and analysis of the structure of the cost of wine production in selected winery company
Anotace:
Diplomová práce Stanovení a rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu má dvě základní části. V literární rešerši je představena problematika vinařství se zaměřením na jednotlivé technologické operace výroby vína. Vlastní práce se pak skládá z popisu technologického zařízení a vybavení sledovaných podniků, dále kalkulací nákladů a analýz struktury nákladů. Analýza nákladů …víceAbstract:
The diploma thesis The determination and analysis of the structure of the cost of wine production in selected winery company has two basic parts. The literature research introduces the issue of winemaking with a focus on individual technological operations of wine production. The thesis itself consists a description of technological machines and equipment of monitored companies, calculating of costs …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Pavel Zemánek, Ph.D.
- Oponent: Zdeněk Abrham, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
Marie Orságová -
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
Hana Svobodová -
Technologie výroby speciálních vín
Markéta Hořavová -
Technologie výroby ovocných vín s obsahem oxidu uhličitého
Sára Malečková -
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
Miroslav Šibrava -
Vliv různé technologie bílého vína na obsah oxidu siřičitého
Antonín Ivan -
Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
Radoslav Mičo -
Porovnání technologie řízené mikrooxidace a výroby vín v sudech.
Julie Londová