Bc. Jana Juříčková

Master's thesis

Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů

Affecting the stability of the juice of green barley using the content substances of selected plant species
Anotácia:
Diplomová práce na téma „Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů“ se zabývá využitím obsahových látek zeleného ječmene, výrobou šťávy z ječmene a její stabilizace pomocí rostlinných extraktů. V teoretické části je přiblížena problematika mladého ječmene, významné obsahové látky rostlin a jejich způsob získávání, dále pak rostlinnými druhy, využitím …viac
Abstract:
The thesis „Affecting the stability of the juice of green barley using the content substances of selected plant species“ is usage of green barley substances, the green barley juice production and its stabilization with various plant extracts. In the theoretical part the aim is to define young green barley, important substances in the plant and how to obtain them, which plant extracts and preservation …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Helena Pluháčková, Ph.D.
  • Oponent: Radka Daňková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta