Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta – Ing. Pavlína PEČIVOVÁ
Ing. Pavlína PEČIVOVÁ
Master's thesis
Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta
Effect od chosen aditives to baking properties of wheat dough
Anotácia:
1. Zpracujte literární rešerži na téma " Faktory ovlivňující pekárenské vlastnosti pšeničné mouky a těsta. " 2. Popište vlastnosti definovaných přídatných látek použitých pro experiment. 3. Proveďte technologické provozní výroby s použitím definovaných přídatných látek. 4. Proveďte vyhodnocení jakostních ukazatelů ( viskosoelastické vlastnosti, senzorické hodnoty a j. )u vyrobeného těsta a finálního …viacAbstract:
1. Search adequat literature for topic " Factors influencing baking properties of wheat flour and wheat dough. " 2. Describe properties of defined aditives used for experiment. 3. Manufacture products with defined aditives. 4. Manufactured dough and final products using ( dynamic oscillation rheometry, sensory analysis . 5. Compare quality of manufactured doughs and final products and discuss conclusions …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zverejniť od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2184
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PEČIVOVÁ, Pavlína. Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Economics and management / Economics and hygiene of nutrition
Práce na příbuzné téma
-
Online marketing strategy for a non-governmental organization
Jiří Mouka -
Provozovna Lukov - hrubá vrchní stavba
Jiří Mouka -
Marketing strategy of an IT firm
Jiří Mouka -
Víceúčelový objekt v Lužici - stavebně technologický projekt
Jiří Mouka -
Implementace IT portálu pro správu požadavků a zavedení workflow
Jindřich Mouka -
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
Barbora ČEDÍKOVÁ -
Mouky jiné než obilovin
Adelina Nasurlaeva