Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa – Bc. Kateřina MIKULOVÁ
Bc. Kateřina MIKULOVÁ
Master's thesis
Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa
The creation of working sheets into specific subject 'The Groceries and Nutrition'
Abstract:
Závěrečná práce má název ?Tvorba učebního textu a pracovních listů do odborného předmětu Potraviny a výživa?. Definuje cíle, postupy a problémy výuky odborného předmětu. Snaží se porovnat tradiční metody výuky s metodami novými a dále zhodnotit jestli se nové metody výuky v praxi osvědčili. Na základě dvou pedagogických výzkumů, které jsou vytvořeny na začátku období zavedení nových metod a nadále …moreAbstract:
The name of this graduation thesis is ?The creation of working sheets into specific subject The Groceries and Nutrition?. It defines the objectives, procedures and the teaching problems of this subject. It endeavours to comper traditional teaching methods with new methods and further assess whether the new methods proved themselves in practice. It is based on two pedagogical researches which are created …moreKeywords
absolvent profil absolventa motivace výukové metody formy výuky odborný předmět kompetence pedagogika didaktika obecné vzdělávání odborné vzdělávání pracovní sešit pracovní listy obor Kuchař ? číšník odborný výcvik pedagogický výzkum potraviny a výživa maso hovězí vepřové telecí skladování a ošetřování masa jakosti masa
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 4. 2011
Accessible from:: 8. 4. 2011
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2011
- Supervisor: Mgr. Mária Borovská
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MIKULOVÁ, Kateřina. \textit{Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa}. Online. Master's thesis. Ostrava: University of Ostrava, Pedagogical Faculty. 2011. Available from: https://theses.cz/id/3i1s20/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MIKULOVÁ, Kateřina. Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa. Ostrava, 2011. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 8.4.2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 8. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyMaster programme / field:
Teaching for Upper Secondary Schools / Teaching Specialist Subjects - Trade and Services
Theses on a related topic
-
Perspektiva pěstování a využití topinamburu a jakonu v ČR
Dušan ŘEPKA -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Řešení obsahové stránky výuky praktického vyučování oboru kuchař-číšník
Michaela Bednaříková -
Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor kuchař - číšník
Jiřina Szusciková -
Tvorba modulového systému alternativního vzdělávacího programu pro děti staršího předškolního věku (mateřské školy) v oboru kuchař – číšník
Petra Reslerová -
Pedagogické kompetence v odborném školství v oboru kuchař - číšník
Miroslava Machalová -
Nábor SOU (kuchař - číšník)
Lenka Odehnalová -
Efektivita profesní přípravy žáků v oboru číšník
Michaela ROSOVÁ