Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa – Bc. Kateřina MIKULOVÁ
Bc. Kateřina MIKULOVÁ
Diplomová práce
Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa
The creation of working sheets into specific subject 'The Groceries and Nutrition'
Anotace:
Závěrečná práce má název ?Tvorba učebního textu a pracovních listů do odborného předmětu Potraviny a výživa?. Definuje cíle, postupy a problémy výuky odborného předmětu. Snaží se porovnat tradiční metody výuky s metodami novými a dále zhodnotit jestli se nové metody výuky v praxi osvědčili. Na základě dvou pedagogických výzkumů, které jsou vytvořeny na začátku období zavedení nových metod a nadále …víceAbstract:
The name of this graduation thesis is ?The creation of working sheets into specific subject The Groceries and Nutrition?. It defines the objectives, procedures and the teaching problems of this subject. It endeavours to comper traditional teaching methods with new methods and further assess whether the new methods proved themselves in practice. It is based on two pedagogical researches which are created …víceKlíčová slova
absolvent profil absolventa motivace výukové metody formy výuky odborný předmět kompetence pedagogika didaktika obecné vzdělávání odborné vzdělávání pracovní sešit pracovní listy obor Kuchař ? číšník odborný výcvik pedagogický výzkum potraviny a výživa maso hovězí vepřové telecí skladování a ošetřování masa jakosti masa
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2011
Zveřejnit od: 8. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2011
- Vedoucí: Mgr. Mária Borovská
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MIKULOVÁ, Kateřina. Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa. Ostrava, 2011. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 8.4.2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 8. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Perspektiva pěstování a využití topinamburu a jakonu v ČR
Dušan ŘEPKA -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Řešení obsahové stránky výuky praktického vyučování oboru kuchař-číšník
Michaela Bednaříková -
Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor kuchař - číšník
Jiřina Szusciková -
Tvorba modulového systému alternativního vzdělávacího programu pro děti staršího předškolního věku (mateřské školy) v oboru kuchař – číšník
Petra Reslerová -
Pedagogické kompetence v odborném školství v oboru kuchař - číšník
Miroslava Machalová -
Nábor SOU (kuchař - číšník)
Lenka Odehnalová -
Efektivita profesní přípravy žáků v oboru číšník
Michaela ROSOVÁ