Lukáš Drápela

Bakalářská práce

Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa

Franchising as a method of entrepreneurship in gastronomy: Analysis of the Potrefená husa concept
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na franchising jako jednu z metod podnikání v gastronomii v České republice. Autor se snaží mapovat historii i současný stav této relativně nové a mezi veřejností ne tak známé metody podnikání. Na začátku jsou vypsány stručně hlavní pojmy v oblasti franchisingu, poté jeho stručný vývoj a právní ukotvení v České republice s velkým důrazem na oblast gastronomie. Praktická …více
Abstract:
Bachelor Thesis is focused on franchising as method of entrepreneurship in gastronomy in Czech Republic. Author tries to cover the history and current state of this young and comparatively publicly unknown method. Thesis starts with the main symbols of franchising, his history and legal side of it in Czech Republic with stress on the gastronomy field. Practical part aims on analysing the Potrefená …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 2. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 6. 2016
  • Vedoucí: Martin Lukeš
  • Oponent: Jan Mareš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/50914

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management