Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa – Lukáš Drápela
Lukáš Drápela
Bachelor's thesis
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Franchising as a method of entrepreneurship in gastronomy: Analysis of the Potrefená husa concept
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na franchising jako jednu z metod podnikání v gastronomii v České republice. Autor se snaží mapovat historii i současný stav této relativně nové a mezi veřejností ne tak známé metody podnikání. Na začátku jsou vypsány stručně hlavní pojmy v oblasti franchisingu, poté jeho stručný vývoj a právní ukotvení v České republice s velkým důrazem na oblast gastronomie. Praktická …moreAbstract:
Bachelor Thesis is focused on franchising as method of entrepreneurship in gastronomy in Czech Republic. Author tries to cover the history and current state of this young and comparatively publicly unknown method. Thesis starts with the main symbols of franchising, his history and legal side of it in Czech Republic with stress on the gastronomy field. Practical part aims on analysing the Potrefená …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 2. 2016
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/50914
Thesis defence
- Date of defence: 23. 6. 2016
- Supervisor: Martin Lukeš
- Reader: Jan Mareš
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/50914
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Franchising - přednosti a nevýhody jeho využití v podnikání
Eva Paseková -
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
Adéla Ryšavá -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii
Rosica Čakarová -
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Markéta Šimáčková