Karolína Pešová

Bakalářská práce

Adaptace marketingového mixu restaurace Na Kocandě během pandemie covid-19

Adaptation of the Marketing Mix of the Na Kocandě Restaurant during the Covid-19 Pandemic
Anotace:
Analyzovat a zhodnotit marketingový mix restaurace Na Kocandě, jeho adaptaci na změny v kontextu pandemie covid-19 a navrhnout doporučení na jeho úpravu.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty

Vysoká škola polytechnická Jihlava

Bakalářský studijní program / obor:
Cestovní ruch / Cestovní ruch

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.