Adaptace marketingového mixu restaurace Na Kocandě během pandemie covid-19 – Karolína Pešová
Karolína Pešová
Bakalářská práce
Adaptace marketingového mixu restaurace Na Kocandě během pandemie covid-19
Adaptation of the Marketing Mix of the Na Kocandě Restaurant during the Covid-19 Pandemic
Anotace:
Analyzovat a zhodnotit marketingový mix restaurace Na Kocandě, jeho adaptaci na změny v kontextu pandemie covid-19 a navrhnout doporučení na jeho úpravu.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Cestovní ruch / Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.