Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů – Bc. Kateřina Rundtová
Bc. Kateřina Rundtová
Master's thesis
Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů
Impact of raw materials and their blends on porosity of muffins
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vlivem mouk o různé granulaci (hladká, polohrubá, hrubá a chlebová) a různým typem vajec (dehydrovaná, rehydrovaná a čerstvá) na porositu a tex-turní vlastnosti muffinů. V teoretické části je definován muffin, dále jsou zde popsány suroviny na jejich výrobu a celá technologie výroby. Teoretická část končí kapitolou o porositě muffinů, kde je také přidán popis dalších texturních …moreAbstract:
This diploma thesis deals with the influence of flours of different granulation (coarse, semi coarse, fine, fine brown) and different types of eggs (nonhydrated dried eggs, rehyd-rated dried eggs and fresh eggs) on porosity and texture properties of muffins. The theo-retical part defines muffin, then describes materials needed for production and with the complete technology of production. The theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Rundtová, Kateřina. Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Muffiny-moderní pekařský výrobek
Petra Šafářová