Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování. – Bc. Sabina SEIDLEROVÁ
Bc. Sabina SEIDLEROVÁ
Master's thesis
Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.
Social meetings and gastronomic rules asserted within the providing of services in public catering.
Abstract:
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování …moreAbstract:
The goal of this graduation paper is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. The paper focuses on gastronomic rules, festive banquets, social meetings, restaurant service, and fixtures in the service department. A larger part of my work is dedicated to gastronomy in the Czech Republic and foreign countries, while the particular gastronomies are compared. Respective …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2008
Accessible from:: 16. 5. 2008
Identifier:
8068
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2008
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SEIDLEROVÁ, Sabina. \textit{Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2008. Available from: https://theses.cz/id/3l7f7s/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SEIDLEROVÁ, Sabina. Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Společenská výchova jako součást profesní přípravy v gastronomických oborech
Miroslava Zaviačičová