Bc. Sabina SEIDLEROVÁ

Master's thesis

Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.

Social meetings and gastronomic rules asserted within the providing of services in public catering.
Anotácia:
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování …viac
Abstract:
The goal of this graduation paper is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. The paper focuses on gastronomic rules, festive banquets, social meetings, restaurant service, and fixtures in the service department. A larger part of my work is dedicated to gastronomy in the Czech Republic and foreign countries, while the particular gastronomies are compared. Respective …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Zverejniť od: 16. 5. 2008
Identifikátor: 8068

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2008
  • Vedúci: Ing. Pavlína Pečivová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SEIDLEROVÁ, Sabina. Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production

Práce na příbuzné téma