Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování. – Bc. Sabina SEIDLEROVÁ
Bc. Sabina SEIDLEROVÁ
Diplomová práce
Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.
Social meetings and gastronomic rules asserted within the providing of services in public catering.
Anotace:
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět technika obsluhy a služeb. Práce je zaměřena na gastronomická pravidla, slavnostní hostiny, společenská setkání, obsluhu v restauraci, inventář na úseku obsluhy. Větší část práce je věnována gastronomii ČR a cizích zemí, kde se srovnávají jednotlivé gastronomie. Na základě vypracováných témat jsou vytvořeny jednotlivé prekoncepty vyučování …víceAbstract:
The goal of this graduation paper is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. The paper focuses on gastronomic rules, festive banquets, social meetings, restaurant service, and fixtures in the service department. A larger part of my work is dedicated to gastronomy in the Czech Republic and foreign countries, while the particular gastronomies are compared. Respective …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Zveřejnit od: 16. 5. 2008
Identifikátor:
8068
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2008
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SEIDLEROVÁ, Sabina. \textit{Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/3l7f7s/.
Jak správně citovat práci
SEIDLEROVÁ, Sabina. Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování.. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Společenská výchova jako součást profesní přípravy v gastronomických oborech
Miroslava Zaviačičová