Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru – Bc. Zdeňka HEJTMÁNKOVÁ
Bc. Zdeňka HEJTMÁNKOVÁ
Master's thesis
Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru
Comparison of selected parameters of draft beers and lagers from breweries and microbrewery
Anotácia:
Diplomová práce porovnává vybrané kvalitativní parametry výčepních piv a ležáků vyrobených ve velkých pivovarech a v minipivovarech. V první části práce jsou stručně popsány základní suroviny pro výrobu piva. Dále je popsána technologie výroby, která zahrnuje výrobu sladu, mladiny, kvašení a konečné úpravy piva. V praktické části diplomové práce jsou popsány zvolené druhy piv. V tabulkách a grafech …viacAbstract:
The dissertation compares selected qualitative parameters beers on tap and lagers produced in large breweries and mini-breweries. The first part of the thesis briefly describes the basic raw materials for beer production. This is followed by a description of the production technology,which includes the production of malt and wort, fermentation and the finishing of beer. The practical part of the dissertation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HEJTMÁNKOVÁ, Zdeňka. \textit{Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/3lfjup/.
Jak správně citovat práci
HEJTMÁNKOVÁ, Zdeňka. Porovnání vybraných parametrů výčepních piv a ležáků z komerčních pivovarů a z minipivovaru. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agricultural Products´ Quality
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické vlastnosti chmele a jejich vliv na chuť a vůni piva
Karolína Mašková
Názov
Vložil
Vložené
Práva