Vliv lyofilizace na životaschopnost probiotických bakterií – Lenka Hradcová
Lenka Hradcová
Diplomová práce
Vliv lyofilizace na životaschopnost probiotických bakterií
Influence of lyophilization on the viability of probiotic bacteria
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 3. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Vlková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRADCOVÁ, Lenka. \textit{Vliv lyofilizace na životaschopnost probiotických bakterií}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/3m6ouj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva