Tomáš KOZUBÍK

Master's thesis

Modelování fermentace amarantové hmoty

Modelling fermentation of the amaranth mass
Anotácia:
V první části diplomové práce byla provedena literární studie o fermentaci, možnosti řízení této chemické reakce a o faktorech které ji mohou ovlivnit. A také o rostlině amarantu, jeho využití a zpracování jednotlivých složek. Praktická část byla rozdělena na matematický popis čtyřstupňového anaerobního rozkladu, vymodelování řídícího kroku pro rychlost určující reakce a na experimentální část s vlastním …viac
Abstract:
In the first part of this thesis an essay about fermentation, possibilities of control of the chemical reaction and about factors which may influence fermentation was effected. Also possibilities of processing and use of the separate parts of the amaranth plant are started in the discussed. The practical part is composed of mathematical-physical four-level anaerobic decay process, reaction speed control …viac
 

Kľúčové slová

fermentace amarantová hmota
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2005
Identifikátor: 1091

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2005

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOZUBÍK, Tomáš. Modelování fermentace amarantové hmoty. Zlín, 2005. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 15. 06. 2005

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemical and process engineering / Automation and process control

Práce na příbuzné téma