Modelování fermentace amarantové hmoty – Tomáš KOZUBÍK
Tomáš KOZUBÍK
Diplomová práce
Modelování fermentace amarantové hmoty
Modelling fermentation of the amaranth mass
Anotace:
V první části diplomové práce byla provedena literární studie o fermentaci, možnosti řízení této chemické reakce a o faktorech které ji mohou ovlivnit. A také o rostlině amarantu, jeho využití a zpracování jednotlivých složek. Praktická část byla rozdělena na matematický popis čtyřstupňového anaerobního rozkladu, vymodelování řídícího kroku pro rychlost určující reakce a na experimentální část s vlastním …víceAbstract:
In the first part of this thesis an essay about fermentation, possibilities of control of the chemical reaction and about factors which may influence fermentation was effected. Also possibilities of processing and use of the separate parts of the amaranth plant are started in the discussed. The practical part is composed of mathematical-physical four-level anaerobic decay process, reaction speed control …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2005
Identifikátor:
1091
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 6. 2005
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOZUBÍK, Tomáš. Modelování fermentace amarantové hmoty. Zlín, 2005. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 15. 06. 2005
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemické a procesní inženýrství / Automatizace a řídicí technika ve spotřebním průmyslu