Bc. Daniel Sváček

Diplomová práce

Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství

Current evolution, trends and marketing in bartending
Anotace:
Diplomová práce pojednává o vývoji barového prostředí od úplných začátků až po současnost. Srozumitelnou formou informuje o vzniku barů a rozvoji barmanského řemesla souvisejícím se zlatou érou koktejlu, obdobím prohibice ve Spojených státech amerických a druhou zlatou érou koktejlu, která trvá dodnes. Popsán je i vývoj barmanství na starém kontinentu a speciálně také v České republice. Hlavním cílem …více
Abstract:
This master’s dissertation deal with the evolution of bar surroundings from the very beginning up to the present. Dissertation informs in intresting way about the origin of bars and the growth of bartender´s craft relating to the golden age of cocktail, period of prohibition in the USA and second golden age of cocktail which takes till now. Thesis describes the evolution of bartending in the Old World …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
  • Oponent: Ing. Martina Sochůrková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství