Bc. Filip Vojáček

Master's thesis

Effect of heating on fatty acid composition of edible oils and fat

Abstract:
Frying of food is one of the oldest methods of cooking. Oil is during the frying process subjected to aggressive conditions such as high temperature, and the presence of oxygen and water. These conditions cause thermal-oxidative degradation changes in the oil according to thermal-oxidative stability of the oil. These changes influence a fatty acid composition of the oil. In this study has been examined …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Czech University of Life Sciences Prague

Faculty of Tropical AgriSciences

Master programme / field:
Tropical Agriculture / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 3mntaq 3mntaq/2
28/4/2019
Folders
Files
Mach, J.
29/4/2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.