Effect of heating on fatty acid composition of edible oils and fat – Bc. Filip Vojáček
Bc. Filip Vojáček
Diplomová práce
Effect of heating on fatty acid composition of edible oils and fat
Abstract:
Frying of food is one of the oldest methods of cooking. Oil is during the frying process subjected to aggressive conditions such as high temperature, and the presence of oxygen and water. These conditions cause thermal-oxidative degradation changes in the oil according to thermal-oxidative stability of the oil. These changes influence a fatty acid composition of the oil. In this study has been examined …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva