Bc. Filip Vojáček

Diplomová práce

Effect of heating on fatty acid composition of edible oils and fat

Abstract:
Frying of food is one of the oldest methods of cooking. Oil is during the frying process subjected to aggressive conditions such as high temperature, and the presence of oxygen and water. These conditions cause thermal-oxidative degradation changes in the oil according to thermal-oxidative stability of the oil. These changes influence a fatty acid composition of the oil. In this study has been examined …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 3mntaq 3mntaq/2
28. 4. 2019
Složky
Soubory
Mach, J.
29. 4. 2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.