Bc. Michaela Bartončíková

Diplomová práce

Charakterizace granulometrie sypkých potravin

Characterization of the granulometry of the powder food
Anotace:
Cílem této práce byla charakterizace granulometrie sypkých potravin konkrétně kakaového prášku, sušeného mléka a sušených rostlinných nápojů. V teoretické části byla zpracována rešerše, která se zabývala charakteristikou velikosti a tvaru částic, analytických metod a sypkých potravin. Praktická část se poté zabývala sítovou analýzou příslušných vzorků, modelováním distribučních křivek, křivek rozsevu …více
Abstract:
The aim of this work was to characterize the granulometry of powdered foods, specifically cocoa powder, milk powder and dried plant drinks. In the theoretical part a search was made about the characteristics of the size and shape of the particles, analytical methods and powdered food. The practical part then dealt with sieve analysis of relevant samples, modeling of distribution curves, sowing and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Lubomír Lapčík, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bartončíková, Michaela. Charakterizace granulometrie sypkých potravin. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -