Ondřej Jansa
Master's thesis
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
Food and gastronomy in the development of the locality
Abstract:
Tato práce se zabývá jídlem a gastronomií a jejich vlivem na rozvoj regionu. Současně sleduje situaci ve vybrané lokalitě z hlediska nabídky místních surovin a z nich vytvořených pokrmů a nápojů. Dále vyhodnocuje postoj vůči místním jídlům ze strany veřejnosti, zjišťuje preference, důvody volby určitých zařízení a jídel či nápojů. Práce nejdříve přibližuje, jak je ke gastronomii popsána v odborné literatuře …moreAbstract:
This thesis deals with the topic of food and gastronomy, precisely how they influence the development of a region. It brings a report of the local aliments, meals and beverages in a selected region Mělník, Czech Republic. Furthermore, it gives analysis of the public opinion on the local meals and the people´s preferences and reasons behind their choices for a specific meal/beverage or restaurant facility …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 3. 2017
Thesis defence
- Supervisor: doc. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Economics and Cultural Studies
Theses on a related topic
-
Identifikace a návrh možností zvýšení návštěvnosti vybraného pohostinského zařízení
Kristýna Dubová -
Provozní studie pohostinského zařízení
Petra Marešová -
Anylýza postavení vybraného stravovacího zařízení na trhu pohostinských služeb
Ekaterina Ilinskaya -
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality (oblast Krkonoš a případ Špindlerova Mlýna)
Michaela Maňáková -
Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj
Ludmila Zimová -
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
Polina Verzunova -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař -
Jídlo a gastronomie jako potenciál rozvoje lokality
Pavel Rolínek
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights