Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality – Ondřej Jansa
Ondřej Jansa
Diplomová práce
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
Food and gastronomy in the development of the locality
Anotace:
Tato práce se zabývá jídlem a gastronomií a jejich vlivem na rozvoj regionu. Současně sleduje situaci ve vybrané lokalitě z hlediska nabídky místních surovin a z nich vytvořených pokrmů a nápojů. Dále vyhodnocuje postoj vůči místním jídlům ze strany veřejnosti, zjišťuje preference, důvody volby určitých zařízení a jídel či nápojů. Práce nejdříve přibližuje, jak je ke gastronomii popsána v odborné literatuře …víceAbstract:
This thesis deals with the topic of food and gastronomy, precisely how they influence the development of a region. It brings a report of the local aliments, meals and beverages in a selected region Mělník, Czech Republic. Furthermore, it gives analysis of the public opinion on the local meals and the people´s preferences and reasons behind their choices for a specific meal/beverage or restaurant facility …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 3. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia
Práce na příbuzné téma
-
Identifikace a návrh možností zvýšení návštěvnosti vybraného pohostinského zařízení
Kristýna Dubová -
Provozní studie pohostinského zařízení
Petra Marešová -
Anylýza postavení vybraného stravovacího zařízení na trhu pohostinských služeb
Ekaterina Ilinskaya -
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality (oblast Krkonoš a případ Špindlerova Mlýna)
Michaela Maňáková -
Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj
Ludmila Zimová -
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu
Polina Verzunova -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař -
Jídlo a gastronomie jako potenciál rozvoje lokality
Pavel Rolínek
Název
Vložil
Vloženo
Práva