Ekonomický přístup k potravinám a potravinová bezpečnost – Bc. Marek Divín
Bc. Marek Divín
Diplomová práce
Ekonomický přístup k potravinám a potravinová bezpečnost
Economic Access to Food and Food Security
Anotace:
Diplomová práce řeší zejména potravinovou bezpečnost a ekonomický přístup k potravinám. V této souvislosti je zapotřebí zkoumat míru inflace a následný růst cen určitých komodit. Nejdůležitějšími zkoumanými aspekty v této diplomové práci jsou zejména cena, kvalita a bezpečnost potravin. Hlavními tématy jsou analýza potravin za určité období, bezpečnostní rizika u potravin-jejich zdroj, charakteristiku …víceAbstract:
The thesis mainly deals with food security and economic access to food. In this context, it is necessary to examine the rate of inflation and the consequent rise in the prices of certain commodities. In particular, price, quality and food safety are the most important aspects examined in this thesis. The main topics are food analysis over a period of time, food safety risks-their source, characteristics …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Divín, Marek. Ekonomický přístup k potravinám a potravinová bezpečnost. Uherské Hradiště, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníMagisterský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Ochrana obyvatelstva
Práce na příbuzné téma
-
Cena, kvalita a rizika poskytování prací a služeb facility managementu
Marika Hladišová -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Cena a kvalita piva - co dokáže hodnotit jeho spotřebitel?
Kateřina Klimšová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova